7 dkg vaj, 10 dkg Pannónia sajt, 3 dkg mustár, 3 dkg Piros Arany, 5 dkg vöröshagyma, őrölt bors, só
1. A fűszerekkel és a reszelt sajttal habosra keverjük a vajat.
2. Legalább néhány órán át hűtőszekrényben tartjuk, így az ízek összeérnek és a körözött állaga keményebb lesz.
3. Ha a fenti fűszereken kívül fél teáskanál őrölt köményt is teszünk hozzá, más karakterű ételt kapunk.
1. Fehér kenyérrel vagy pirítóssal tálaljuk.
2. Jól használható hidegtálakhoz, kitűnő reggeli vagy vacsoraétel.
A diót áztassuk be forró vízbe. Hagyjuk egy-két órát állni. A gombát tisztítsuk meg, vágjuk össze. A vöröshagymát és a fokhagymát vágjuk apróra. Egy serpenyőben forrósítsunk ol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Félbevágom az avokádót, a belsejét egy tálba kanalazom és kissé szétnyomkodom villával. 2. A cukkinit meghámozom,majd apróra kockázom ( amilyen apróra csak megy). A paradicsom...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat 10 percig főzzük, meghámozzuk, hűlni hagyjuk. A hozzávalókat a metélőhagyma kivételével összeturmixoljuk, sóval, borssal ízesítjük. A tetejére szórjuk a zöldhagymát f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőtt tojásokat felaprítjuk, kikeverjük mascarponéval, majonézzel, mustárral, lila hagymával, fűszerezzük, sóval, borssal.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű