menu

Családireceptkönyv.hu

Pannónia sajtkörözött


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


7 dkg vaj, 10 dkg Pannónia sajt, 3 dkg mustár, 3 dkg Piros Arany, 5 dkg vöröshagyma, őrölt bors, só

Elkészítés:


1. A fűszerekkel és a reszelt sajttal habosra keverjük a vajat.

2. Legalább néhány órán át hűtőszekrényben tartjuk, így az ízek összeérnek és a körözött állaga keményebb lesz.

3. Ha a fenti fűszereken kívül fél teáskanál őrölt köményt is teszünk hozzá, más karakterű ételt kapunk.

Trükkök, tippek, praktikák:


1. Fehér kenyérrel vagy pirítóssal tálaljuk.

2. Jól használható hidegtálakhoz, kitűnő reggeli vagy vacsoraétel.

Pannónia sajtkörözött

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Gombás melegszendvicskrém
Gombás melegszendvicskrém

A gombát tisztítsd meg egy kefével. A hagymát pucold meg és vágd néhány nagyobb darabra. Tedd a gombával együtt egy késes robotgépbe, pépesítsd. A gombakrémet öntsd egy száraz, f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Henrietta
Vinetta
Vinetta

A padlizsánokat tűz fölött vaslapon addig sütjük, míg teljesen megpuhulnak. A legjobb, ha a héjuk kicsit meg is ég. A padlizsánok héját lehúzzuk, rozsdamentes késsel deszkán apró...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Beatrix
Körözött
Körözött

Az összetört túrót a vajjal összekeverem és 10 percig állni hagyom, hogy a vaj megolvadjon. Beleteszem az apróra vágott hagymát, a sót, a borsot és az őrölt köményt. Ezután rakom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
CSICSÓKAKRÉM
CSICSÓKAKRÉM

Megfőztem, meghámoztam, villával összetörtem. Nem turmixoltam, mert úgy szeretem, ha kicsit darabos. Hozzáreszeltem egy jó nagy cikk fokhagymát, megszórtam kis sóval, kicsit füstöl...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk