7 dkg vaj, 10 dkg Pannónia sajt, 3 dkg mustár, 3 dkg Piros Arany, 5 dkg vöröshagyma, őrölt bors, só
1. A fűszerekkel és a reszelt sajttal habosra keverjük a vajat.
2. Legalább néhány órán át hűtőszekrényben tartjuk, így az ízek összeérnek és a körözött állaga keményebb lesz.
3. Ha a fenti fűszereken kívül fél teáskanál őrölt köményt is teszünk hozzá, más karakterű ételt kapunk.
1. Fehér kenyérrel vagy pirítóssal tálaljuk.
2. Jól használható hidegtálakhoz, kitűnő reggeli vagy vacsoraétel.
A tojásokat megptisztítom és apróra lereszelem, hozzádom a majonézt, curryt és sót és jól összekeverem. Pár órára érdemes ezt is hütõbe tenni, hogy az ízek összeérjenek. Jó étvá...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: a kolbászt, lila hagymát, főtt tojást nagyon apróra vágjuk, és az összes hozzávalót összekeverjük. Legfinomabb pirítóssal, de friss péksüteménnyel is kiváló.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHámozd meg, és magozd ki az avokádót. Tedd az alapanyagokat egy edénybe és turmixold össze a hozzávalókat botmixerrel vagy turmixgépben. Mártogatósként tálald nyers paprikával, ubo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tonhalkonzervről leöntjük a levét (ha olajos, akkor az olajat), majd egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a joghurtot, a majonézt, az uborkát, a hagymát és a fűszereket, majd jól össze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű