1 kis pohár tejföl (14 dkg), 12 dkg feta, 3 ek frissen aprított snidling, bors
1. A snidlinget felaprítjuk.
2. Egy tálban a fetát összetörjük villával, majd elkeverjük a snidlinggel és a tejföllel.
3. Kevés borssal ízesíthetjük még.
4. Só nem kell bele, mivel a sajt elég sós.
A tonhal konzervekről csöppögtessük le a lét. Közben vágjuk apró kockákra a lilahagymát, majd egy tálban keverjük össze a halat és a hagymát. Adjuk hozzá a mustárt, a majonézt, a...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű25 dkg juhtúróhoz végy 10 dkg füstöltszalonnát, 2 dl tejfölt, 1 kis fej vöröshagymát, 2 csokor snidlinget. A snidlinget vágd apróra, a hagymát reszeld le. A kicsire kockázott szalo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Pürésítjük a hagymát, a tejfölt, a tömlős sajtot, és a fokhagymakrémet. 2. Állni hagyjuk 15 percig, hogy összeérjen. 3. A löncshúst apró darabokra szeleteljük és beleönt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hagymát a zsíron megpárolom, borsot, paprikát, majorannát adok hozzá, majd, az erektől megtisztított májat. Amikor majdnem kész az összezúzott tojást és a cukrot, valamint a mozs...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű