1 kis pohár tejföl (14 dkg), 12 dkg feta, 3 ek frissen aprított snidling, bors
1. A snidlinget felaprítjuk.
2. Egy tálban a fetát összetörjük villával, majd elkeverjük a snidlinggel és a tejföllel.
3. Kevés borssal ízesíthetjük még.
4. Só nem kell bele, mivel a sajt elég sós.
Mindent összekeverek, jó, ha érik picit
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat forrástól számítva 8 percig főzzük majd vegyük le a tűzről és szedjük át egy tál hideg vízbe. Pár perc elteltével pucoljuk meg mindet. 2. Vágjuk félbe, hogy könny...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA padlizsánokat addig kell sütőben sütniegészben (kb. 180 fokon) amíg össze nem esnek és nagyon puhává nem válnak. Ezután hozzá kell adni a fent említett hozzávalókat és botmixerre...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűVágd apróra a hagymát és a fokhagymát. Egy nagy lábasba tedd bele az összes hozzávalót a zsemlemorzsa kivételével, és keverd el őket. Alacsony lángon, fedő alatt főzd a cretons h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű