1 kis pohár tejföl (14 dkg), 12 dkg feta, 3 ek frissen aprított snidling, bors
1. A snidlinget felaprítjuk.
2. Egy tálban a fetát összetörjük villával, majd elkeverjük a snidlinggel és a tejföllel.
3. Kevés borssal ízesíthetjük még.
4. Só nem kell bele, mivel a sajt elég sós.
Elsőnek egy sóoldatot kell készítenünk, 8 százalékosat. Ez azt jelenti, hogy 1 liter vízhez 80 g sót kell adnunk, és jól feloldani benne. Annyi sóoldatra van szükség, hogy a pulyka...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A puha vajat habosra keverem és belekeverem a darált főtt sonkát, majd borsozom.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük és meghámozzuk, félbevágjuk, a sárgáját kivesszük, és villával összetörjük. 2. A tejföllel meg a krémsajttal összekeverjük, sóval, bors...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az alapanyagokat egy tálba kimérjük. 2. A vöröshagymát felkockázzuk, hozzáadjuk a többi alapanyaghoz, majd botmixerrel kb. 2-3 percig pürésítjük. 3. A krém el is készült....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz