30 dkg natúr krémsajt, 1 piros kaliforniai paprika, 3 szál újhagyma, 1 közepes méretű sárgarépa, 1 cs petrezselyemzöld, ízlés szerint só, frissen őrölt fehér bors
1. A sárgarépát a nagy lyukú sajtreszelőn lereszeljük, az újhagymát karikára, a paprikát kockára vágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk, majd az egészet elkeverjük a sajtkrémmel.
2. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és pirítóssal tálaljuk.
A kolbászt apró kockákra vágom, össze keverem a reszelt sajttal. A kenyereket sütőpapírral bélelt tepsire teszem, a közepüket benyomkodom. A kenyér szélére, körbe egy kis “falat...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűEgy közepes méretű lábost felhevítünk. A vöröshagymát megtisztítjuk, félbevágjuk és finomra aprítjuk. A forró lábosa öntjük az olajat és ráseperjük a hagymát. Pár perc alatt puhára...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat apróra vágjuk, vagy lereszeljük és egy tálba tesszük. 2. A hagymát is apróra vágjuk és hozzákeverjük. 3. A tejfölt, a majonézt, a mustárt és a fűszereket öss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzd keményre a tojásokat 10 perc alatt, majd hagyd kihűlni. Közben vágd fel apróra a hagymát, szárzellert és a zöldfűszereket és keverd össze az öntet hozzávalóit, a joghurtot, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű