30 dkg natúr krémsajt, 1 piros kaliforniai paprika, 3 szál újhagyma, 1 közepes méretű sárgarépa, 1 cs petrezselyemzöld, ízlés szerint só, frissen őrölt fehér bors
1. A sárgarépát a nagy lyukú sajtreszelőn lereszeljük, az újhagymát karikára, a paprikát kockára vágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk, majd az egészet elkeverjük a sajtkrémmel.
2. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és pirítóssal tálaljuk.
kiflik tetejét levágjuk, és kikaparjuk a belsejét úgy, hogy kb. fél cm-es széle maradjon. Egy serpenyőben felforrósítjuk a margarint, és beletéve a lisztet világos rántást készítü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sárgarépát a nagy lyukú sajtreszelőn lereszeljük, az újhagymát karikára, a paprikát kockára vágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk, majd az egészet elkeverjük a sajtkrémmel....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tojásokat apróra vágjuk, vagy lereszeljük és egy tálba tesszük. 2. A hagymát is apróra vágjuk és hozzákeverjük. 3. A tejfölt, a majonézt, a mustárt és a fűszereket öss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz a nagyszerű ebben a receptben, hogy minden hozzávalót egy nagy keverőtálba öntünk, és egy villa segítségével simára keverjük az egészet. Más dolgunk nincs mint, hogy kenyerekre...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű