2 egész pipicici....
2 egész pipicicit megmostam hideg vízbe, és szép vékonyra felszeleteltem. Elkészítettem a pácot. 4 evőkanál étolajba bele kevertem 1 zacskó szárnyas fűszerkeveréket, 2 evőkanál mézet, 3 gerezd fokhagymát zúztam bele és sót szórtam rá. Ebbe tettem a hús szeleteket és jól záródó dobozba pár óra hosszára hűtőbe tettem, néha meg-meg ráztam, hogy a húst mindenhol érje a pác.
Amikor készíteni akartam az ételt elővettem és megforrósítottam egy serpenyőt szárazon és a hús szeleteket ebben kezdtem el sütni, további zsiradék hozzáadása nélkül, mindkét oldalát a szeleteknek hírtelen megsütöttem.
Hőálló tálba raktam őket 2 rétegben
Ananásszal kirakosgattam a tálat a húsok tetején.
12 dkg szeletelt trappista sajttal betakartam
25-30 percre sütőbe toltam, a sajt szépen ráolvadt és az ananász is átsült.
Legjobban a párolt rizs illik hozzá, de a napokban volt rizs így én most sült krumplit kínáltam hozzá, nem bántam meg ízletes volt így is.
A csirkemellet óvatosan megnyitjuk úgy, hogy ne legyen kettévágva. Sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint majoránnával is megszórjuk, félretesszük. A juhtúrót összekeverjü...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A rizst megmossuk, majd sós vízben megfőzzük. Egy másik edényben puhára főzzük a húst, leszűrjük és felszeleteljük. A húst és a zöldségeket összekeverjük a megfőtt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk. Sóval, borssal fűszerezzük. Hagyjuk állni, amíg elkészítjük a továbbiakat. 2. A lisztet összekeverjük a fűszerpaprikával. A fok...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: Nehéz1. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, és berakjuk egy zárható dobozba. 2. A fokhagymát apróra vágjuk, rászórjuk a húsra, és leöntjük annyi tejjel, amennyi a húst ellepi. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz