2 egész pipicici....
2 egész pipicicit megmostam hideg vízbe, és szép vékonyra felszeleteltem. Elkészítettem a pácot. 4 evőkanál étolajba bele kevertem 1 zacskó szárnyas fűszerkeveréket, 2 evőkanál mézet, 3 gerezd fokhagymát zúztam bele és sót szórtam rá. Ebbe tettem a hús szeleteket és jól záródó dobozba pár óra hosszára hűtőbe tettem, néha meg-meg ráztam, hogy a húst mindenhol érje a pác.
Amikor készíteni akartam az ételt elővettem és megforrósítottam egy serpenyőt szárazon és a hús szeleteket ebben kezdtem el sütni, további zsiradék hozzáadása nélkül, mindkét oldalát a szeleteknek hírtelen megsütöttem.
Hőálló tálba raktam őket 2 rétegben
Ananásszal kirakosgattam a tálat a húsok tetején.
12 dkg szeletelt trappista sajttal betakartam
25-30 percre sütőbe toltam, a sajt szépen ráolvadt és az ananász is átsült.
Legjobban a párolt rizs illik hozzá, de a napokban volt rizs így én most sült krumplit kínáltam hozzá, nem bántam meg ízletes volt így is.
A csirkemellfilét csíkokra vágjuk fel és beleforgatjuk a szójaszószba. Meglocsoljuk olívaolajjal és beszórjuk frissen őrölt borssal és kínai ötfűszer keverékkel. 5-10 percig hagyju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagyobb méretű fazékban kezdd el melegíteni az olivaolajat. Add hozzá az apróra vágott vöröshagymát. Párold üvegesre. Add hozzá a sárgarépát, a fehérrépát, párold néhány per...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA csirkemelleket hosszú csíkokra, a hagymát fokhagymát apró darabokra vágtam, a szükséges mennyiségű olajat felforrósítottam a csirkemellek sütéséhez. A forró olajban mindkét olda...
Elkészítési idő: kb 40 perc Nehézség: NehézLépés 1 A kockára, vagy vékony csíkokra vágott csirkehúst erős lángon, hirtelen pirítsuk aranysárgára 2-3 evőkanál olajon. Lépés 2 Öntsünk hozzá 4 dl hideg vizet, adjuk hozzá a...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű