2 egész pipicici....
2 egész pipicicit megmostam hideg vízbe, és szép vékonyra felszeleteltem. Elkészítettem a pácot. 4 evőkanál étolajba bele kevertem 1 zacskó szárnyas fűszerkeveréket, 2 evőkanál mézet, 3 gerezd fokhagymát zúztam bele és sót szórtam rá. Ebbe tettem a hús szeleteket és jól záródó dobozba pár óra hosszára hűtőbe tettem, néha meg-meg ráztam, hogy a húst mindenhol érje a pác.
Amikor készíteni akartam az ételt elővettem és megforrósítottam egy serpenyőt szárazon és a hús szeleteket ebben kezdtem el sütni, további zsiradék hozzáadása nélkül, mindkét oldalát a szeleteknek hírtelen megsütöttem.
Hőálló tálba raktam őket 2 rétegben
Ananásszal kirakosgattam a tálat a húsok tetején.
12 dkg szeletelt trappista sajttal betakartam
25-30 percre sütőbe toltam, a sajt szépen ráolvadt és az ananász is átsült.
Legjobban a párolt rizs illik hozzá, de a napokban volt rizs így én most sült krumplit kínáltam hozzá, nem bántam meg ízletes volt így is.
A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk. Nem kell kiklopfolni! Vékonyan kiolajozott tepsibe szorosan egymás mellé rakjuk a szeleteket. Ezt követően bőven megkenjük tejföllel, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű300 gramm sült csirkemellet 300 gramm főtt karfiolt leturmixoltam összekevertem egy tojás és egy kevés tejföl keverékével, muffin formába szedtem megszórtam reszelt zsírszegény tr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzóval ha karajunk van, ha csirkemellünk, lényeg hogy a húst rostjaira merőlegesen kb. fél centis közökben behasítjuk. A vágatokat mustárral bedörzsöljük és vékony almaszeleteket c...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA mustáros csirkeragu elkészítéséhez a vöröshagymát felkockázzuk, olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk az apró csíkokra vágott csirkehúst. Fehéredésig sütjük a csirkét, majd fel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű