kelkáposzta,krumpli,só,cukor,köménymag,fokhagyma,borsikafű,liszt,olaj
A kelkáposztát összevágjuk, megfőzzük, az első levet leöntjük róla.Meleg vízben visszatesszük főni, belekeverünk köménymagot, fokhagymát,sót, cukrot és borsikafüvet.Pár percnyi főzés után a krumplit beletesszük és puhára főzzük.Amikor megpuhult rántást keverünk bele.
Ha friss zöldségből és zöldborsóból akarunk finomfőzeléket készíteni, körülbelül 25 dkg karottát, ugyanannyi fejtett zöldborsót és karalábét használjunk fel hozzá. A zöldséget és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségféléket apróbb kockákra vágjuk,majd vízben feltesszük főni. Amikor majdnem kész a zöldborsót is hozzáadjuk,egy csipet cukrot,sót,majd a vajon a liszttel,petrezselyemzöldde...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A megtisztított spenótot daráld le vagy turmixold össze. Ha mirelitből főzöd, engedd fel. Készíts világos rántást, tehát hevíts olajat, tedd bele a lisztet, és kis l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát apró kockára vágjuk, olajon üvegesre „pirítjuk“, tűzről levesszük, és fűszereket hozzáadjuk, jól elkavarjuk, és a darált húsra öntjük, hozzáadjuk a megmosott lecsepe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű