2 db MAGGI Füstölt ízű ízesítő kocka
1 fej vörös hagyma
ízlés szerint pirospaprika
ízlés szerint bors
kevés olaj
1 kg sertéscomb
1 doboz kukorica
ízlés szerint só
ízlés szerint MAGGI Ételízesítő - a mindennapokra
1 cs. MAGGI Serpenyős fortélyok Mexikói chilis bab alap
ízlés szerint MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
2 doboz vörös bab
A tarkababot megfőzzük jó puhára, majd leszűrjük. A sertéscombból pörköltet készítünk és ebbe beletesszük a MAGGI Serpenyős fortélyok Mexikói chilis bab alapot.
Ha kész a pörkölt, hozzáadjuk a leszűrt tarkababot, a dobozos babot a levével együtt és a leszűrt kukoricát. Még egy kicsit együtt főzzük és lehet tálalni.
Lássuk, az összetevők sem bonyolultak és az elkészítés is igen egyszerű, de az eredmény mégis gusztusos és ízletes vacsora. Vágjuk szeletekre a kenyeret! Kenjük meg mindegyiket vék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát hideg vízben átmossuk, kicsavarjuk és kb. 2,5 liter vízben feltesszük főni. A kolbászt karikára, a csülköt apró kockára vágjuk. A megtisztított sárgarépát vékonyra kar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A brokkolit és a karfiolt rózsáira szedjük és enyhén sós vízben roppanósra főzzük. 2. Egy tűzálló edényt kikenünk vajjal, megszórjuk zsemlemorzsával, majd a karfiol- és brokkol...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű