Családireceptkönyv.hu

Milánói húsos tekercs pennével


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg darált hús
1 cs milánói rafinéria
1 cs szeletelt bacon
1 tojás
15 dkg gomba
2,5 dl hideg víz
2 gerezd fokhagyma

őrőlt bors
15 dkg sajt

Elkészítés:


A darálthúshoz hozzáadom a reszelt fokhagymát, tojást, sót, borsot és összekeverem. Nyolc egyforma kis rudat formálok belőle és egy-egy szelet baconba betekerem.

Egy kis hőálló tálba lerakom és 180 fokos sütőben 10-15 percig sütöm.

A gombát felszeleteltem 2 kanál olajon megpároltam, hozzáadtam a milánói rafinériát, vízzel felöntöttem és 2-3 percig főztem, amíg besűrűsödött.

A sütőből kivett húsokra ráöntöttem, sajttal bőven megszórtam és visszatettem a sütőbe.

A kifőzött tésztával tálaltam.

Milánói húsos tekercs pennével

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Likőr
Likőr

https://baloghkinga1979.wordpress.com/2013/03/21/likorok-hazilag/

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar fogyókúrás ital.
fogyókúrás ital.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fűszeres, ropogós csicseriborsó
Fűszeres, ropogós csicseriborsó

Ha te is szárazból készíted, akkor ne felejtsd el előző este beáztatni. Miután megszívta magát, és puha (puhább) lett, mosd át, és amennyire tudod, kéztörlővel töröld szárazra. (Ha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk