Családireceptkönyv.hu

Milánói húsos tekercs pennével


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg darált hús
1 cs milánói rafinéria
1 cs szeletelt bacon
1 tojás
15 dkg gomba
2,5 dl hideg víz
2 gerezd fokhagyma

őrőlt bors
15 dkg sajt

Elkészítés:


A darálthúshoz hozzáadom a reszelt fokhagymát, tojást, sót, borsot és összekeverem. Nyolc egyforma kis rudat formálok belőle és egy-egy szelet baconba betekerem.

Egy kis hőálló tálba lerakom és 180 fokos sütőben 10-15 percig sütöm.

A gombát felszeleteltem 2 kanál olajon megpároltam, hozzáadtam a milánói rafinériát, vízzel felöntöttem és 2-3 percig főztem, amíg besűrűsödött.

A sütőből kivett húsokra ráöntöttem, sajttal bőven megszórtam és visszatettem a sütőbe.

A kifőzött tésztával tálaltam.

Milánói húsos tekercs pennével

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Dóra
Túrógombóc (nyers)
Túrógombóc (nyers)

1. Hozzávalók összekeverése, összegyúrása. 2. Golyók készítse. 3. "Panírozás" puffasztott amarantba.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Jókai bableves
Jókai bableves

A babot és a csülköt előző nap áztasd be külön-külön. Friss vízben (épp hogy ellepje), babérlevéllel ízesítve feltettem őket együtt főni. 45 percnyi csöndes forralás után hozzáadta...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tiramisu fagylalt
Tiramisu fagylalt

A mascarponét simára keverjük a tejjel, a tejszínnel és a mézzel. Ízlés szerint öntsünk bele kávélikőrt, ha "erősebb" fagyit szeretnénk, akkor ne sajnáljuk. :) Fagyigépbe öntjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsike
Abonett tiramisu
Abonett tiramisu

Joghurtot az eritrittel, és 1 csepp vanília aromával keverd össze, a kávét meg 1 csepp rumaromával ízesítsd. Az abonetteket mártsd bele a kávéba, és rétegezd a joghurttal. Végén sz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk