60 dkg Edami sajt
3 db Medve sajt (vagy hasonló)
300 g tömlős natúr Camping sajt (vagy hasonló tejszínes ömlesztett sajt)
100 g vaj
3 db egész tojás megfőzve
6 szem kisebb csemegeuborka
30 dkg gépsonka
1 kisebb csokor snidling
A puha vajat a Medve sajttal és a Camping sajttal habosra kikeverjük. A főtt tojásokat, az uborkát és a sonkát egészen apró kockákra vágjuk, a snidlinget felaprítjuk, és mindet a vajas krémhez keverjük.
Az edami sajtot felkockázzuk, dupla nylon zacskóba tesszük, a levegőt kinyomkodjuk belőle, a száját jól bekötjük. A zacskót forrásban lévő vízbe lógatjuk addig, amíg a sajtkockák fel nem olvadnak, és egynemű masszát kapunk.
Ezután gyúródeszkára borítjuk és 2-3 mm vastagságúra kinyújtjuk. Nem kell alá tenni semmit, mert a sajtból kioldott zsír miatt nem fog ragadni. A krémet egyenletesen rákenjük és feltekerjük.
Folpackba csomagoljuk és hűtőszekrénybe tesszük. Egy-két óra múlva szépen szeletelhető. Nagyon mutatós és ízletes vendégváró finomság
A csirkemelleket csíkokra, a hagymát karikára, a sárgarépát vékony szeletekre-csíkokra, a krumplit és a gombát vékony lapokra vágjuk. Egy tálba beleütjük a 3 tojást, megszórjuk a...
Elkészítési idő: 75 Nehézség: KönnyűJól megmossuk, majd felkarikázzuk a zöldségeket, a cukkinit fél cm vastagságúra,( én héjastól tettem bele), paprikát, paradicsomot, hagymát mindent karikára vágunk. A cukkinit egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kalácsszeletek mindkét oldalát a vaníliás cukorral ízesített tejbe mártjuk pár pillanatra, majd a felvert tojásba, és olajban megsütjük. Porcukorral megszórva, esetleg baracklekv...
Elkészítési idő: 15 min Nehézség: Könnyűhúsos réteg Az apróra vágott hagymát,fokhagymát az olajon megfuttatjuk a fűszerekkel, majd a darált húst megpirítjuk rajta,sózzuk,borsozzuk. babos réteg A konzerv babot és kuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű