10 dkg füstölt kolbász
2 db TV paprika
0.5 db vöröshagyma
2 db tojás
ízlés szerint só
2 db medvehagyma levél
1 teáskaná napraforgó olaj
A hosszúkásra vágott hagymát megdinsztelem, az apróra vágott paprikát is. Megpárolom.
A tojásokat felverem, ráöntöm, megsütöm.
A kolbászkarikákat külön kisütöm. Így nem lesz túl zsíros a rántottám. Amikor kész, tálaláskor, a kolbász karikákat a rántottára teszem. Apróra vágott medvehagymalevelet szórok rá.
A paprikákat megmosom, kimagozom és félre teszem. A megtisztított hagymákat apróra vágom, és kevés olajon meg dinsztelem. A húst, a hagymákat, a rizst, a sót, a borsot a tojást, ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hibátlan padlizsánok végeit levágom, majd meghámozom és kisujjnyi vastag szeletekre vágom. A szépen karikázott padlizsánszeleteket én flekken ízesítővel szórtam meg , néhány...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA karalábékat sós vízben 10 percig főzzük.A darált húshoz tesszük a tojást,fokhagymát,fűszereket,majd betapasztjuk vele a karalábékat.Beborítjuk sajtszeletekkel,majd ráhajtjuk a ba...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, feldaraboljuk tetszésünk szerint. A hagymákat megtisztítjuk, szeletekre vágjuk és karikákra szedjük. A karajszeleteket egy kicsit...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű