8 kicsontozott felsőcomb, 16 szem aszaltszilva, 8 szál újhagyma, szeletelt mandula, 8 szelet baconszalonna
2 ek., barnacukor, 2 ek., mustár, 2 ek., méz, 4 dkg olvasztott vaj, só, bors
A kicsontozott húsokba beleteszünk darabonként 2 szilvát, újhagymát és manduladaszeletkéket. Összegöngyöljük és baconbe tekerjük.
Szelíd parázs fölött a sütőben kb. 20 percig sütjük. A mázat simára keverve időnként megkenegetjük és továbbsütjük.
Krumplipürével finom.
4 darab pitához: 25 dkg (teljes kiőrlésű vagy tönköly) liszt fél csomag porélesztő 1 kk só kb. 1-1,5 dl langyos víz 1 evőkanál kókuszzsír felolvasztva A pitához való száraz ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent összekeverve a csirkére önteni, megsütni. Korianderzölddel megszórni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát felvágjuk, dinszteljük bőséges mennyiségű olivaolajon. A pulykacsíkokat hozzáadjuk, addig forgatjuk amíg teljesen fehér nem lesz. Megsózzuk-borsozzuk Hozzáadjuk az alap...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA csirkemelleket megmossuk, hosszában mindegyikre vágunk egy zsebet. A barackokat félbevágjuk és mindegyik csirkemellbe 3 fél barackot teszünk. A hús külsejét bekenjük sóval és bor...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes