8 kicsontozott felsőcomb, 16 szem aszaltszilva, 8 szál újhagyma, szeletelt mandula, 8 szelet baconszalonna
2 ek., barnacukor, 2 ek., mustár, 2 ek., méz, 4 dkg olvasztott vaj, só, bors
A kicsontozott húsokba beleteszünk darabonként 2 szilvát, újhagymát és manduladaszeletkéket. Összegöngyöljük és baconbe tekerjük.
Szelíd parázs fölött a sütőben kb. 20 percig sütjük. A mázat simára keverve időnként megkenegetjük és továbbsütjük.
Krumplipürével finom.
1. A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk. 2. A szeleteket kicsit kiklopfoljuk, és ízlés szerint fűszerezzük, 10 dkg krémsajttal a hússzeletek egyik oldalát vékonyan megkenj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hagymát apróra vágjuk, majd kevés olajon megfonnyasztjuk. Egy idő után hozzáadjuk a kés lapjával megnyomott fokhagymát, majd a megmosott, megtisztított, darabokra vágott csirke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemájakat fűszerezzük majorannával, majd mindegyiket vékony baconszeletekbe tekerjük, és fogvájóval átszúrjuk. Egy tűzálló tálba tesszük, és meleg sütőben 180 fokon kb. 20...
Elkészítési idő: Kb. fél óra Nehézség: KönnyűA hagymát felkockázzuk és megpirítjuk. Hozzáadjuk a borsót, pici sót és pár percig pirítjuk. Ezután mehet bele a felkockázott máj, befűszerezzük és fehéredésig pirítjuk. A rizst me...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű