Családireceptkönyv.hu

A BURGONYÁT KARIKÁRA VÁGTA, FELSZELETELTE A CSIRKEME


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


500 g csirkemellfilé
3 nagyobb burgonya
100 g reszelt sajt
majonéz

bors

Elkészítés:


A csirkemellet vágd vékony szeletekre, ha szükséges ki is klopfolhatod, kend be a fűszerekkel. Tedd egy kiolajozott hőálló tálba.
A burgonyát hámozd meg és vágd vékony szeletekre, fedd be vele a húst és fűszerezd. A tetejére kenj majonézt.
Szórd meg a reszelt sajttal.
Alufóliával fedd le és 180 fokos sütőben süsd nagyjából 50 percig. Vedd le róla a fóliát és süsd még 5 percig, hogy a sajt rápiruljon.
Jó étvágyat!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csirkepaprikás a la Mami
Csirkepaprikás a la Mami

A hagymát apróra vágjuk. A zsíron üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát és a felaprított zöldhagymát. Amikor a paprika kezd megfonnyadni, hozzá tesszük a karikár...

Elkészítési idő: 1,5 h
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Éva
Mustáros pulykacomb szeletek
Mustáros pulykacomb szeletek

Ha látok a hentesnél pulyka felső combot, főleg ha bőr és csont nélküli, mindig veszek, mert az egyik leggazdaságosabban kihasználhatóbb hús. Ha a combot szétterítjük, látjuk azok...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirkemáj - Baconos csirkemáj
Csirkemáj - Baconos csirkemáj

1. A májat megtisztítjuk, befűszerezzük, és a baconszeletekkel betekerjük, majd fogpiszkálóval átszúrjuk. 2. Sütőben kevés olajjal, fóliával letakarjuk, 15-20 percig sütjük, ma...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Almával töltött csibemell tekercs
Almával töltött csibemell tekercs

Csibemell szeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk. Az almát kis kockákra vágjuk.Serpenyőbe cukrot szórunk,karamellizálljuk,majd az almát ráöntjük,átforgatjuk benne, majd a csibeme...

Elkészítési idő: 1 öra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk