500 g csirkemellfilé
3 nagyobb burgonya
100 g reszelt sajt
majonéz
só
bors
A csirkemellet vágd vékony szeletekre, ha szükséges ki is klopfolhatod, kend be a fűszerekkel. Tedd egy kiolajozott hőálló tálba.
A burgonyát hámozd meg és vágd vékony szeletekre, fedd be vele a húst és fűszerezd. A tetejére kenj majonézt.
Szórd meg a reszelt sajttal.
Alufóliával fedd le és 180 fokos sütőben süsd nagyjából 50 percig. Vedd le róla a fóliát és süsd még 5 percig, hogy a sajt rápiruljon.
Jó étvágyat!
Először bepácoljuk a csirkecombokat: mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk és megkenjük két evőkanál mustárral, majd félretesszük őket. (Nyilván minél többet áll, annál jobb, de...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tepsibe vagy jénaiba belehelyezem a bacon szeleteket, de úgy hogy az kilógjon a tepsiből, hogy kesőbb ezeket vissza tudjam hajtani. Aztán a csirkemelleket megsózom, megborsozom í...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Könnyű1. A csirkét megmossuk, megtisztítjuk és kockákra vágjuk. Ha friss spenóttal dolgozzunk, akkor szárát letépjük, megmossuk és darabokra vágjuk. 2.Tapadásmentes kerámia vagy teflon...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűGyros hús pácolása A csirkehúst vágjuk fel csíkokra (a tokányhoz hasonlóan, ceruza vastagságúra), és tegyük egy megfelelő méretű tálba. Adjunk hozzá egy evőkanálnyi mustárt, a fű...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű