- 50 dkg csirkemell
- 1 db ananász
- 2 dl főzőtejszín
- só
- őrölt fehér bors
- étolaj
A csirkemellet kockákra vágjuk, majd megmossuk. Sóval és borssal fűszerezzük. Az ananászt megpucoljuk, felkockázzuk (konzerv ananászt is lehet használni). Az olajat felhevítjük. Majd beletesszük a csirkemell kockákat. Néhány perc alatt - amíg kifehéredik - megsütjük. Hozzáadjuk az ananászt és összesütjük (az ananász frissessége miatt 8-10 perc). A legvégén hozzáadjuk a tejszínt és összefőzzük.
Rizs körettel található, kókuszos rizzsel isteni.
A megtisztított combok mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, és helyezzük egy kiolajozott tepsibe. A mézet keverjük ki egy narancs kifacsart levével, és locsoljuk meg a combokat a fel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA bulgurt feltesszük kétszeres mennyiségű vízben főni egy csipet sóval. Kb. 12 perc alatt puhára főzzük. A csirkemellet kifilézzük, majd egyenlő nagyságú kockákra vágjuk. Egy serp...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1,8-2 l-es őzgerincformát alaposan kikentem vajjal, majd kibéleltem a kissé egymásra csúsztatott sonkaszeletekkel úgy, hogy a forma peremén is túllógjanak. A csirkehúst kockákra v...
Elkészítési idő: 1 - 30 perc Nehézség: KönnyűA panírozás ugyanaz, mint a rántott húsnál, csak a prézli helyett sajtba forgatom a szeleteket. A csirkemellet felszeletelem és befűszerezem az ételízesítővel, a borssal és a fokh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű