50 dkg csirkemell
1 vöröshagyma
25 dkg csiperke gomba
3 dl főzőtejszín
Só
Bors
Rizs
A vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet és a gombát, majd azt is fehéredésig pirítjuk. Felöntjük kevés vízzel, sózzuk, borsozzuk. Ha megfőtt és a leve is eloárolgott felöntjük a főzőtejszínnel. Ha szükséges 1 kanál liszttel is sűríthetjük.
Rizzsel tálaljuk.
1. A lisztet a fűszerekkel és az apróra vágott fokhagymával összekeverjük, és a csirkedarabokat megmártjuk benne. 2. Kiolajozott tepsibe egymás mellé rendezzük a lisztes húsokat...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet felkockázzuk, átmossuk hideg vízzel. A pác összes hozzávalóját összekeverjük. A csirkemellet hozzáadjuk a páchoz és jó alaposan átforgatjuk benne. Minimum 2-3 órá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst besózzuk, lisztbe forgatjuk, kevés olajon elősütjük. A vöröshagymát apróra felvágjuk, és a csíkokra vágott szalonnaszeletekkel megpirítjuk, majd pirospaprikával megszórju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa májat megtisztitjuk, -forró vizben kicsit megabéljuk -leszürjük -minden darab májat megszorkjuk kevés oregánóval,borsal ,aztán betekerjük külön,kölön mindegyiket egy-egy szele...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű