50 dkg csirkemell
1 vöröshagyma
25 dkg csiperke gomba
3 dl főzőtejszín
Só
Bors
Rizs
A vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet és a gombát, majd azt is fehéredésig pirítjuk. Felöntjük kevés vízzel, sózzuk, borsozzuk. Ha megfőtt és a leve is eloárolgott felöntjük a főzőtejszínnel. Ha szükséges 1 kanál liszttel is sűríthetjük.
Rizzsel tálaljuk.
A csirkemell filét csíkokra vágjuk, rányomjuk a fokhagymát, sóval-, borssal ízesítve zsíron megpirítjuk. Fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a tejszínt, beleszórjuk a gyömbért é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa csirkehúsokat befűszerezzük tetszés szerint majd -megforgatjuk 5 evőkanál lisztbe , . Utána a kikent tepsibe rakjuk, gazdagon meghintjük szeletelt hagymával,fokhagymával - sa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyákat alaposan megmossuk, és héjában kb. 20 percig főzzük. 2. A húst megmossuk, sóval, borssal bedörzsöljük. 3. A hagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk. 4....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz ananászt kisebb darabokra felkockázom, a levét elteszem. Ugyanígy felkockázom a csirkemellet is. A vöröshagymát megtisztítom, felkockázom, majd olajon megpirítom. Ha üvegesre p...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű