60 dkg csirkemell
2 gerezd fokhagyma
2 dl tejföl
0,5 dl főzőtejszín
10 dkg reszelt ementáli
5 dkg márványsajt
olívaolaj
petrezselyemzöld
só, bor
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk és olívaolajon megsütjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Közben egy kis edényben felmelegítjük a tejfölt és belekeverjük a tejszínt. A reszelt ementálit és a darabokra tördelt márványsajtot is hozzáadjuk és folyamatosan kevergetjük. Ne főzzük, csak 2-3 percen át rotyogtassuk így a sajt is megolvad és szószos állagúvá válik. Miután a hús megsült leöntjük a sajtszósszal, majd zöldpetrezselyemmel megszórjuk a tetejét és tálalhatjuk is.Rizzsel Tálaljuk.
1. A csirkemellet kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. 2. A ricottát kikeverjük sóval, borssal és petrezselyemzölddel. 3. A hússzeleteket megkenjük a krémmel és feltekerjük. 4. Paní...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA konyhakész csirkét jól besózzuk , borsozzuk . Apróra vágjuk a hagymát , és a tyúkzsíron megpiritjuk , erre dobjuk a felszeletelt gombát , a felkockázott zuzát és 1 májat , izesít...
Elkészítési idő: kb 3 óra Nehézség: KözepesA pulykamell filét klopfoljuk ki és fűszerezzük. Kevés olajon kicsit pirítsuk meg,majd tegyük hozzá a bacont és süssük meg kicsit. Tegyük hozzá a gombát és öntsük fel tejszínnel é...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. A csirkemellet kockákra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A húst a vajon pirosra sütjük. A sajtot lereszeljük, majd a tejföllel, a petrezsel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű