- 2 db M-es tojás
- 1 ek. Lenmagliszt
- 1 ek. Szezámmagliszt
- só, bors, őrölt kömény
- házi kolbász
- zsír
A tojásokat villával felverjük, fűszerezzük és hozzáadjuk a liszteket.
Alaposan kikeverjük, majd pár percet állni hagyjuk.
Serpenyőben zsírt forrósítunk és beleöntjük a massza felét. Gazdagon megpakoljuk a feldarabolt kolbásszal és 1-2 perc után óvatosan megfordítjuk, hogy a kolbászt is megsüssük.
Visszafordítjuk, hogy a kolbász legyen felül, ráöntjük a maradék masszát és lassan átfordítva azt az oldalát is készre sütjük.
Palanett
Pontos receptem azért nincs ,mert nem igazán van lehetőségem konyha nélkül méricskélni így örülök ha egy tálba bele tudom önteni a hozzávalókat .A tojásokat felütöm ,beleteszem a s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLangyos tejben csipet cukorral megfuttattam az élesztőt, majd a többi alapanyaggal együtt összeállítottam a tésztát. 10 perc múlva megdagasztottam, majd lefedve 45 percen át hagyta...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztet, a burgonyakeményítőt ,a burgonyapelyhet és a sót összekeverjük. 1 dl vízbe teszünk ,1 tk útifűmaghéjat összekeverjük , állni hagyjuk. 0.5 dl langyos vízbe ,teszünk 1 t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt felfuttatom a cukros tejben, a margarint felolvasztom és mindent összegyúrok. Kigombócozom és a tetejét tejjel kenem meg. 15 percig kelesztem majd 220 fokon kb 15 perc...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű