Csirkecomb vagy mell
paradicsom vagy barack
sajt
só,bors,szárnyas fűsz.kev. fokhagymapor,bazsalikom,pici olaj
A húst felfűszerezzük, olajozott tepsibe tesszük,a paradicsomot rákarikázzuk, vagy a barack szeleteket , megszórjuk bazsalikommal, (ha
barackkal készül akkor bazsalikomot nem teszünk rá ),rátesszük a sajtot,fóliával lefedve,3/4 órát sütjük,aztán addig pirítjuk míg a sajtnak szép színe lesz.Paradicsom helyett barackkal is készíthetjük Fincsi
Az árpagyöngyöt hideg vízbe áztatjuk. A libazúzát kisebb darabokra vágjuk, majd vízben feltesszük főzni 2 gerezd fokhagymával, a feldarabolt petrezselyemgyökérrel és 1 db sárgarép...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA paprikákat kicsumázzuk. A gombát apró kockákra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük a felvágott vöröshagymával s fokhagymával együtt. Kiszedjük, hozzáadjuk a darált csirkehúst, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst, nem túl vékony szeletekre vágjuk. A fűszereket összekeverjük és megszórjuk vele a húst. Majd bekenjük mustárral. Állni hagyjuk legalább egy órát. Az olajat felhevítjük,...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű