40 dkg gépsonka (kb 20 szelet, szögletes )
100 g tömlős krémsajt (sonkás)
4 db tojás
1 kk mustár (ízlés szerint)
1 ek margarin (ha nem elég krémes a massza)
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
Megfőzzük a tojásokat. Ha megfőtt, hideg vízre tesszük, hogy lehűljön.
A tojásokat, a tömlős sajtot, a mustárt, összetörjük, összekeverjük.
Ha nem elég krémes, akkor egy kis margarint is adunk hozzá.
Sózzuk, borsozzuk, majd beletöltjük a sonkákba.
Így készítsd el a házi sajtot 1 liter aludt vagy forró tejet, 1/2 kg túrót – melyet előbb áttörtél krumpli törőn – főzz össze 5 percen át. Nyomás nélkül szűrd le róla a savót, m...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűFontos, hogy érett zöldségeket és minőségi sajtot vásárolj. Öntsd egy tálba az olívaolajat, keverd hozzá a citromlevet és az oregánót. Tedd rövid időre a hűtőbe. Addig készítsd elő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát amilyen vékony szálakra csak tudjuk, felaprítjuk. Nem sózzuk be előre, és nem csavargatjuk! Az olajat megforrósítjuk, beletesszük a cukrot és hagyjuk aranyszínűre ka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vágd csíkokra. Sózd, borsozd, majd kevés olívaolajon süsd őket fehéredésig. Szűrőlapáttal szedd ki, és tedd félre őket. Közben az uborkát és a paradicsomot mosd meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű