- 2 krumpli
- 2 répa
- 2 korong camembert
- zöldfűszerek, só bors
- esetleg kuszkusz
A krumplit és a répát 4 darabra vágom és fokhagymával, kakukkfűvel, sóval, borssal megszórom. Egy fél evőkanál olaj társaságában beleteszem egy sütőzacskóba, a zacskót 2-3 helyen kilyukasztom.
Így együtt sütöm kb 200 fokon 25 percig, majd levágom a zacskó tetejét, hogy megpiruljanak. Újabb 10 percre visszateszem a sütőbe.
A camembert sajtot meggrillezem kis olajon, borsozom.
8 db nagyméretű krumplit héjában megfőzünk, majd mikor kihűlt megtisztítjuk. A vöröshagymát és a gombát szintén megtisztítjuk, nagyon apróra vágjuk és kevés olajon jól megpirítjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk és nagyobb darabokra vágjuk. A tepsi alját kikenjük az olvasztott vajjal, majd szétosztjuk rajta a zöldségeket (az étolaj azért nem annyira jó, mert ol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsáira szedve, sós vízben megfőzzünk puhára A tojást, a lisztet, a fűszereket, a sót a fokhagymát és összekeverjük Serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd a tenyerün...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyűcm-es tepsiben készül) A sütőporos lisztben szétmorzsoljuk a margarint, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot és lágy tésztává gyúrjuk. Gyúródeszkán kb. fél cm vastagra nyújtjuk, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű