:80 dkg csíkokra vágott csirkemell,0,5 kg borsó,7-8 gerezd fokhagyma,15 dkg kockára vágott füstölt szalonna,só,bors,1-2 dl húsleves,
a szalonnát 1 kanál zsírban félig ki sütőm,bele teszem a csirkemell csíkokat,és meg pirittóm,,közben a rizst meg párolóm.mikkor a hús meg pírult,bele teszem a fűszereket,borsót,és a zúzott fokhagymát,saját levében párolóm,ha el főné a levét húslevessel pótolóm.
A kis kockákra vágott hagymát üvegesre sütjük a zsíron vagy apróra vágott szalonnán. Hozzáadjuk az apróra vágott gombát és az elkapart májat. Sózzuk, megszórjuk a fűszerekkel, és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűForrósítsunk fel 1,5 evőkanál sertészsírt egy lábasban, majd pirítsuk meg benne a vöröshagymát, amíg arany barnává válik. Vegyük lejjebb a gázt, adjunk hozzá fél teáskanál csemege...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMielőtt elkészítem az ételt, előző este bepácolom a csirkecombokat. A combokat jól megmosom, kettévágom, sózóm, borsozom, majd félreteszem. Mindkét hagymát karikára, vagy kisebb ko...
Elkészítési idő: 60-120 Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit kikeverjük csomómentesre. A csirkemellet csíkokra vágjuk, és a tésztába öntjük, jól elkeverjük, hogy minden hús tésztás legyen. A kókuszzsírt felforrósítjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű