Paradicsom
Lilahagyma
Olivabogyó
Uborka
Citromlé
Mozzarela
A paradicsomokat vágjuk félbe, és rakjuk egy tálba.
Adjuk hozzá a szálára vágott lilahagymát.
Keverjük el, majd szórjuk bele az olívabogyót és a kockára vágott uborkát.
Keverjük össze, majd locsoljuk meg citromlével, és sóval hintsük meg.
Keverjük el, szervírozzuk üvegtálkákba, és rakjuk rá a kockára vágott mozzarellát.
A céklát nyersen hámozzuk meg. Ezt érdemes gumikesztyűben tenni, különben jól megfogja a kezünket. Vágjuk 1,5x1,5 cm-es kockákra és rendezzük egy tűzálló tálba. Locsoljuk meg olíva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kis edénybe tegyünk fel vizet melegedni. Ha már majdnem forr, akkor tegyük bele a sajtot. A vizet ne hagyjuk forrni, inkább csak forrás közeli legyen a hőmérséklete. Addig hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sonkát felkockázzuk és kevés olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a borsót és a kukoricát is, egy kevés vizet öntünk alá és fűszerezzük. Hagyjuk 4-5 percen át főni, majd szűrőkanállal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megtisztítjuk, mossuk, leitatjuk róla a nedvességet. Ezután felszeleteljük, és befűszerezzük a fűszerkeverékkel. A fokhagymát összezúzzuk, majd összekeverjük a jogh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű