* 500 g csirkemáj
* 12 tojás
* 1 hagyma
* 3 gerezd fokhagyma
* 1⁄2 csokor petrezselyemzöld
* 1 tk só
* 1⁄2 tk őrölt bors
* 3 ek olaj
A csirkemájat megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk és egy kicsit előfőzzük. A vizet leöntjük róla és hagyjuk kihűlni.
A tojások felét keményre főzzük. Megtisztítjuk és nagyobb kockákra vágjuk. A hagymát és a petrezselyemzöldet felaprítjuk, a fokhagymát szétzúzzuk.
A maradék tojás felverjük és összekeverjük a májjal, a főtt kockákra vágott tojással. Hozzáadjuk a petrezselyemzöldet, hagymát, fokhagymát és alaposan átkeverjük.
Olajozott sütőtálba előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük. Kenyérrel kínáljuk.
A kelbimbót a vajon félpuhára pároljuk. A tejszínt a tojásokkal és a fűszerekkel alaposan kikeverjük. Egy tűzálló tálat vajjal kikenünk, beletesszük a kelbimbót, ráöntjük a tojáso...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az olajat közepes fokozaton kezdjük el melegíteni egy nagy serpenyőben. Adjuk hozzá a hagymát, és pároljuk 8 percen át. 2. Keverjük hozzá a kávét és az 1/8 csésze chili port, é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált sertéshúst összekeverem a lemosott és lecsöpögtetett rizzsel, hozzáadom a tojást, a fűszereket, és jól összedolgozom. A savanyú káposzta leveleken megvékonyítom a belső va...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepesreszelt sajt+tojás s.+liszt+fűszerek+tojáshab.--Gombócot formálok+olajba kisütöm.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű