6 dl tejből,
2 csomag vanília pudingból sűrű pudingot főzünk,
aztán hagyjuk kihűlni.
250 g RAMA-t 150 g porcukorral kikeverünk,
bele keverünk
250 g gesztenye masszát és hozzá adjuk a kihűlt pudingot.
A díszítéshez tejszínhabot és meggyet használtam kis olvasztott csokival.
Az adagot lehet növelni a torta mérete szerint.
A tojásfehérjéket habbá verjük, majd félretesszük. A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, utána hozzáadjuk a vizet, és az olajat. A sütőporral elkevert lisztet apránként...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA piskótához szétválasztjuk a tojásokat. A fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. A tojások sárgáját villával elhabarjuk, spatulával a tojáshabhoz keverjük. Beleszitáljuk a liszt...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyűfekete tészta A tésztához a tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját a cukorral, vízzel, olajjal jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral, szódabikarbónával, kakaóporr...
Elkészítési idő: 120 Nehézség: KönnyűA hozzávalókból piskótát sütünk. Ha kihűlt 3 részre vágjuk. Közben a hozzávalókból a vaj, a mascarpone és a rum kivételével sűrű krémet főzünk. Hagyjuk langyosra hűlni,ekkor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű