menu

Családireceptkönyv.hu

TEPSIS SŰLT ZÖLDSÉGES CSIRKE


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók : 4-6 főre
1 egész csirke
4 db csirkeszárny v. comb
8-10 db bacon, 3 ek libazsír
2 db vöröshagyma
1 szál póréhagyma
1 lilahagyma,1 csemege kukorica
10-15 db gyöngyhagyma
2 db piros színű kápia paprika
2 db erős paprika
1 cukkini,3 paradicsom
10-12 db gomba
3 db sárgarépa-1 db. fehérrépa
Bio vegeta-só-bors-

Elkészítés:


Húsrészekre bontom a csirkét /használhatok mindent/
A csirke bőre alá tuszkolom a szalonnát. /csirkét minden
fűszerrel 2-3 v 6 órára bepácolhatom/
Szépen arányosan mindent elosztom a tepsiben.
Minden részt használjunk el akár úgy is, hogy több rétegbe
rakom a zöldséget. Libazsírral meglocsolom a húsokat. Fűszerezek izlés szerint !!!!! Húslét öntök alá.
/figyelembe venni a pác fűszereit és a szalonnát /
Minden zöldséget karikára, gombát nagyobb szeletekre,
ha fiatal a cukkini akkor nem hámozom ,csak kockázom.
Az egész tepsit letakarom alufóliával és párolva sütöm. Ami-
kor a hús félig puha, leszedem a fóliát és 200-220 fokon
sütöm. /lehet a zöldséget később berakni és a hússal sütni./
Ha nincs diéta kevés burgonya is rakható a tepsibe.
Ha szép piros minden akkor tálalom. Akkor jó, ha ropog aí hús
és roppan a zöldség. Tessék kisérletezni .Jó étvágyat. !

TEPSIS SŰLT ZÖLDSÉGES CSIRKE

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tejfölben pácolt fokhagymás csirkemell
Tejfölben pácolt fokhagymás csirkemell

A húst vékony szeletekre vágjuk. A tejfölbe keverjük a felvert tojást, a fűszereket és a zúzott fokhagymát, majd átkenjük vele a húsokat és egy dobozba tesszük. Legalább egy éjszak...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Ropogós pikáns csirkeszárnyak sütőben sütve –
Ropogós pikáns csirkeszárnyak sütőben sütve –

Elkészítése: A szárnyakat megmossuk, majd egy tálba tesszük és átkenjük olívaolajjal, megsózzuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a liszttel és a fűszerekkel és egyenként beleforgatj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tímea
Vörösboros kacsamell sült hagymával
Vörösboros kacsamell sült hagymával

A kacsamell bőrét levágjuk, majd egy éles késsel kis darabokra vagdossuk. Közepes lángon, egy száraz serpenyőben elkezdjük kisütni a zsírját. Pár perc után egy kevés vizet adhatunk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar BUGACI TÖLTÖTT CSIRKE
BUGACI TÖLTÖTT CSIRKE

A felkockázott szalonna zsírját kisütjük. Megpirítjuk benne a szintén kockákra vágott májat (csirkeaprólék), a felaprózott gombát és a petrezselymet. Eközben a borsót megfőzzük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk