menu

Családireceptkönyv.hu

BUGACI TÖLTÖTT CSIRKE


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 darab csirke egészben
» 10 dkg füstölt szalonna
» 15 dkg gomba
» 10 dkg zöldborsó
» 4 darab keménytojás
» 15 dkg csirkeaprólék
» ízlés szerint petrezselyem
» 20 dkg rizs
» ízlés szerint őrölt bors
» ízlés szerint KNORR Szárnyas fűszervarázs
» ízlés szerint DELIKÁT8 ételízesítő
» 5 csepp zsír

Elkészítés:


A felkockázott szalonna zsírját kisütjük. Megpirítjuk benne a szintén kockákra vágott májat (csirkeaprólék), a felaprózott gombát és a petrezselymet. Eközben a borsót megfőzzük.

A két keményre főtt tojást megpucolunk, majd ezeket is kockákra vágjuk. Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne a párolt rizst, a borsót, a kemény és a nyers tojásokat valamint a gombás májat. Ezt betöltjük a csirke bőre alá, majd sütőben vagy grillen pirosra, ropogósra sütjük, és már kínálhatjuk is.

BUGACI TÖLTÖTT CSIRKE

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar DRAGON CHICKEN: KÍNAI KAJÁLDA FEELING OTTHON
DRAGON CHICKEN: KÍNAI KAJÁLDA FEELING OTTHON

A csirkemelleket csíkokra vágjuk. A többi hozzávalót összekeverjük egy tálban, belemártogatjuk a csirkemellcsíkokat és forró olajban ropogósra sütjük őket. A mártogatóshoz az olajo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Csuri
Hortobágyi húsos palacsinta
Hortobágyi húsos palacsinta

1. Kiszedjük a húst a szaftjából, apróra összevágjuk vagy megdaráljuk azt. 2. Ízlés szerint fűszerezhetjük borssal, borsikafűvel, vagy más egyéb fűszerekkel. A lev...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Közepes
share
Csirkeszárny - Májjal rántott csirke szárny
Csirkeszárny - Májjal rántott csirke szárny

1. A csirke szárnyakat megtisztítjuk, de a végét nem vágjuk le. 2. Háromszögbe hajtjuk egy fél csirkemáj köré, a szárnyvéget beakasztjuk a szárnytő alá. 3. A szokásos módon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Csirkemell - Sokszínű töltött csirkemell
Csirkemell - Sokszínű töltött csirkemell

1. A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. 2. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra, a sajtot és a sonkát négy szeletbe vágjuk. 3. A kiterített csirkemel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk