menu

Családireceptkönyv.hu

Száraz fehérboros pác


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


fehérbor
tárkony
fokhagyma
tarka bors
kakukkfű
lestyán,
pici borsmenta
provance-i fűszerkeverék
fehérbors

Trükkök, tippek, praktikák:


Provence-i fűszerkeverék összetevői:Oregánó, kakukkfű, bazsalikom, rozmaring, levendula.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anikó
118. Csokimáz 1.
118. Csokimáz 1.

Össze főzni. Ha ezzel a csokimázzal öntjük le sütit, a szeletelésnél a kést forró vízbe kell mártani, nem fog töredezni.Jól megszilárdul, nem fog csorogni, folyni. Igazi csokimáz!

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Zsuzsanna
Tojásos krumlifasírt
Tojásos krumlifasírt

1. Először adjuk hozzá a burgonyát a vízhez, és hagyjuk főni 30 percig, vagy amíg megpuhul. 2. Tegye át a burgonyát a tálba, és törje össze. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk az...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sacko
Kefires lepény
Kefires lepény

A kefirt keverjük össze a szódabikarbónával, adjuk hozzá a tojást és a növényi olajat. A lisztet állandó keverés mellett apránként adjuk hozzá a masszához. Addig gyúrjuk, míg egy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Házi sajt
Házi sajt

A tejet fazékba öntjük, belemorzsoljuk a túrót, és meg-megkevergetve forrásig melegítjük. Ekkor egy szita vagy egy pici lyukú tésztaszűrő segítségével leszűrjük a felpuhult túrót,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk