- 1 konzerv vörösbab
- kb. fél datolya
- mandulatej
- 3-4 ek. zabliszt (zabpehely)
- szódabikarbóna, sütőpor
- 3-4 ek. kakaópor
- mogyoróvaj
- agave szirup
- kb 1 tábla étcsokoládé
1 konzerv vöröbabot, vízbe áztatott datolyával és mandulatejjel leturmixoljuk. Hozzáadjuk a zabot, szódabikarbónát, sütőport, kakaópor, mogyivajat, agave szirupot, végül az összedarabolt csokit bele és tetejére is. Sütőpapíros tepsibe tesszük és kb 20 percig sütjük. Kívül roppanósnak, belül ragacsosnak kell lennie.
- A cukkinit és a sajtot reszeld le. Vágd kockára a mozzarellát. - Üsd a reszelt cukkinihez, a sajt 3/4-éhez, és a mozzarellához a tojásokat, majd jól keverd össze. Ízlés szerin...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA túrót áttörjük, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, egy csipet sóval és a grízzel jól kikeverjük és lefedve legalább 1 órán át pihentetjük.Nagy lábasban vizet forralunk, tojásnyi g...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű• a paszulyt megtisztítjuk (végeit lecsipegetjük, a hibásakat kiválogatjuk), feltördeljük apróbb darabokra • megmossuk és felapritjuk a paprikát és paradicsomot • megpucoljuk a h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 200 fokra. Vágjuk félbe a padlizsánokat, és egy kanál segítségével vájjuk ki a belsejét a szélektől 1 cm-ig. A kivágott padlizsánhúst aprítsuk fel és egy t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű