400 g ananász
400 g Uncle Ben's édes-savanyú mártás
800 g csirkemell
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint ketchup
étolaj
A csirkemellet megmossuk, felkockázzuk, megfűszerezzük.
Az ananászt megpucoljuk, felkockázzuk (konzerv ananászt is lehet használni).
Az olajat felhevítjük. Majd beletesszük a csirkemellet. Néhány perc alatt - fehérre - szinte teljesen készre sütjük.
Majd hozzáadjuk az ananászt és ezzel készre sütjük. Ha megvan, hozzáadjuk az édes - savanyú mártást és forralunk rajta egyet.
A répát és a zellert meghámozzuk, felkockázzuk és kevés olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy csíkokra vágjuk és sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zöldségekhez és 3-4 percen át pirí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat megmosom, besózom, borsozom és gazdagon meghintem kakukkfűvel. Az almákat megmosom, de nem hámozom meg. Csak a magházat távolítom el és negyedekre vágom a gyümöl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, lecsepegtetjük, majd felcsíkozzuk. A gombát megtisztítjuk, alaposan megmossuk, majd cikkekre vágjuk. A kis kockákra vágott füstölt szalonnát kevés előhevített ola...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst, a hagymát és a krumplit kockákra vágjuk (nem kell apróra!), a szalonnát pedig csíkokra. Serpenyőbe halmozzuk az egészet, hozzáadjuk a szárított paradicsomot, az...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű