menu

Családireceptkönyv.hu

Olajos paprika


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 l víz
2 db dl ecet
20 dkg cukor
pici só
babérlevél
egész bors
1 dl olaj

Elkészítés:


A levet felforraljuk, belerakjuk az almapaprikát, újra felforraljuk, kiszedjük, meleg üvegbe rakjuk és a forró levét ráöntjük.
A tetejére egy nagyon pici tartósítót teszünk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Paprikasaláta
Paprikasaláta

1. A fehér paprikát az áztató mosás után két-háromszor még öblítsük át ezt is tiszta vízzel. 2. A csumáját éles késsel vágjuk ki. Szeletelni 3-5 mm vastag karikákra. Nagyon jól...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nyári csalamádé
Nyári csalamádé

A megtisztított zöldségféléket vékony csíkokra reszeljük, vagy gyaluljuk és adunk hozzá kevés őrölt borsot is.Salátalét készítünk ecet-cukor-só és kevés víz hozzáadásával, amit a z...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Éva
Savanyú káposzta
Savanyú káposzta

Tömött fejű fehérkáposztát vásárolunk. A külső, törött, szennyezett levelektől megtisztítjuk, megmosni nem kell. A káposztát félbevágjuk, meggyaluljuk. A vizet sóval, borssal felf...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Hordós  /dobálós savanyúság
Hordós /dobálós savanyúság

Hidegen mindent kikeverek és folyamatosan mehet bele minden, amit szeretnék elteni..

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk