2 l víz
2 db dl ecet
20 dkg cukor
pici só
babérlevél
egész bors
1 dl olaj
A levet felforraljuk, belerakjuk az almapaprikát, újra felforraljuk, kiszedjük, meleg üvegbe rakjuk és a forró levét ráöntjük.
A tetejére egy nagyon pici tartósítót teszünk.
1. A fehér paprikát az áztató mosás után két-háromszor még öblítsük át ezt is tiszta vízzel. 2. A csumáját éles késsel vágjuk ki. Szeletelni 3-5 mm vastag karikákra. Nagyon jól...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított zöldségféléket vékony csíkokra reszeljük, vagy gyaluljuk és adunk hozzá kevés őrölt borsot is.Salátalét készítünk ecet-cukor-só és kevés víz hozzáadásával, amit a z...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTömött fejű fehérkáposztát vásárolunk. A külső, törött, szennyezett levelektől megtisztítjuk, megmosni nem kell. A káposztát félbevágjuk, meggyaluljuk. A vizet sóval, borssal felf...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHidegen mindent kikeverek és folyamatosan mehet bele minden, amit szeretnék elteni..
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű