700 ml friss almaecet
¼ csésze apróra vágott fokhagyma
¼ csésze apróra vágott hagyma
2 friss csípős paprika
¼ csésze reszelt gyömbér
2 teáskanál reszelt torma
2 tk. kurkuma por vagy 2 darab kurkuma gyökér
Egy nagy tálban minden összetevőt keverjünk össze, az ecet kivételével. Csak akkor öntsük rá az almaecetet, ha egy olyan üvegedénybe átöntöttünk mindent, amelyben a gyógykészítményünk eléri a 2/3-át. Ha már felöntöttük az almaecettel, zárjuk le az üveget és jól rázzuk össze. Száraz, hűvös helyen két hétig érleljük az antibiotikumunkat, naponta többször is alaposan rázzuk meg. A második hét elteltével szobahőmérsékleten tároljuk.
Használata:
Fogyasszunk egy evőkanállal a keverékből minden nap, hogy erősítsük az immunrendszert, távol tartsuk a baktériumokat és legyőzzük a vírusokat. Ha súlyosabb gombás vagy vírusos betegségben szenvedünk, akkor emeljük a napi adagot 2-3 evőkanálra.
Igazi harcost csinálhatunk a szervezetünkből a recept segítségével!
A túrót és a reszelt sajtot keverjük össze. Fűszerezzük, ha erősebb ízre vágyunk adhatunk hozzá csilit, vagy fokhagymát. Adjuk hozzá a tojást és a lisztet, gyúrjuk össze a masszát....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 1. A tejből kb. 9 dl-t felteszünk főni. 2. Míg felforr, a 4 tojásfehérjét kemény habbá verjük, a végén hozzáadjuk az 1 evőkanál porcukrot, mellyel még kicsit továb...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Staviti suvi kvasac u mlako mleko i malo secera i soli i cekati oko 5 minuta da se podigne.Nakon toga izruciti u sud u koji smo vec stavili brašno,šecer,so 1 jaje i puter.zames...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA párizsit kb. 1 cm vastagságúra szeleteljük. Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Elkészítési idő: 20perc Nehézség: Könnyű