-fél bögre zabpehely
-tej
-1db tojás
Fél bögre zabpelyhet felöntök annyi tejjel, hogy ellepje.Fél óra alatt szépen megázik.Utána hozzákeverek 1 tojást, pici sót. Serpenyőben nagyon kevés olajat felforrósítok és az egészet beleöntöm,elsimítom,és pár perc alatt szépen megsül,könnyen meg lehet fordítani.
Ha kész fokhagymával,tejföllel vagy majonézzel meg kell kenni és sajtot reszelni a tetejére.
Lesütöm a májat ha lehet zsírban, és a hagymát, mivel nincs húsdarálóm jobb híján botmixerrel pépesítem de nem teljesen kicsit darabos, ha úgy tetszik rusztikus, beízesítem, és meh...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMegmosom a salátát levelekre szedem és besózom, Majd teszek oda felkockázva füstölt szalonnát megsütöm majd teszek rá pár gerezd felkockázott fokhagymát és rá teszem a besózott sal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A virslit megfőzöm, apró kockákra vágom (ha párizsit használok, csak feldarabolom pici kockákra). 2. Ketchupot, mustárt, majonézt ízlés szerint összekeverek (kb. 1,5 dl legy...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézHozzávalók:• 1 liter házi pálinka• 40 fiatal zöld dió• 150 gramm barna cukor Elkészítés: A diót vágd darabokra, áztasd a pálinkába, majd add hozzá a cukrot. A keveréket tedd...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes