jégsali, roppanós párolt brokkoli, füstölt sonka, főtt tojás, reszelt sajt, fokhagymás tejföl
Sorban halmozzuk a tányérra,és mehet rá a tejföl.
A káposztát külső leveleitől megtisztítjuk, a fás torzsákat kivágjuk, majd nagyon vékony csíkokra aprítjuk. Megsózzuk, jól összekeverjük és 10 percig hagyjuk állni. Közben elkészít...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A krémsajtot a fölaprított kaporral összekeverjük. 2. A kovászos uborkákat hosszában kettévágjuk, a belsejét kivájjuk. 3. Az így keletkezett mélyedésbe a kapros krémsajt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAdott a lazacfilé. Amennyiben frisset veszünk, élelmiszerbiztonsági okokból le kell fagyasztani, lehetőleg egy röpke hétre. Ennek az a célja, hogy kihaljon belőle minden láthatatla...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mexikói zöldségkeveréket 1 dkg vajon kevés víz, só hozzáadásával puhára pároljuk. (Víz ne maradjon alatta.) Közben a majonézből, a mustárból, a tejfölből stb. elkészítjük a márt...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: Nehéz