menu

Családireceptkönyv.hu

Párolt padlizsán, kígyóuborka fűszerekkel


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kisebb padlizsán
1 kisebb kígyóuborka
citrom leve
olívaolaj
friss kakukkfű
friss bazsalikom
friss tárkony
bors

Elkészítés:


A padlizsánt és a kígyóuborkát szeleteld fel vékonyabb szeletekre. Párold meg őket kevés olívaolajon, majd pirítsd is meg. A sütés vége előtt szórd meg a friss fűszerekkel.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Tünde
Cukkínis stefánia
Cukkínis stefánia

A cukkinit és a sajtot reszeljük le egy nagyobb lyukú reszelőn. A cukkinit enyhén sózzuk be, majd hagyjuk kicsit állni, még levet enged. Ezután gyengéden nyomkodjuk ki belőle a viz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Babos  zakuszka
Babos zakuszka

A paprikád mosd meg, magozd ki és sütőpapírral bélelt tepsiben süsd meg, akkor jó, amikor már fekete néhol a héja (ez kb. 20-40 perc idő, attól függ, hogy milyen húsos a paprika és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Natúr lecsó
Natúr lecsó

Olívaolajon párold üvegesre a felkockázott vöröshagymát. Közben vékony csíkokra szeleteld fel a zöldségeket. Ha kész a hagyma, akkor add hozzá a zöldségeket, szórd meg pirospapriká...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sacko
Montenegrói tepsis krumpli
Montenegrói tepsis krumpli

Meghámozzuk a krumplit és egyforma darabokra szeljük. Jól összekeverjük a kukoricadarával, szezámmaggal, pirospaprikával, ételízesítővel és az olajjal, tepsibe tesszük, majd beled...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk