50 dkg paradicsom
30 dkg padlizsán
30 dkg cukkini
30 dkg sütőtök
4 evőkanál olaj
bors
rozmaring
oregánó
kakukkfű
ánizs
A paradicsomot dobd forró vízbe, hogy könnyen lehúzhasd a héját, majd karikázd fel. A többi zöldséget szintén hámozd meg, és vágd vékony szeletekre, majd rendezd el őket egy olajjal kikent tepsiben, a következő módon: alulra tedd az ánizzsal megszórt sütőtököt, erre az oregánós paradicsomot, a kakukkfüves padlizsánt, végül pedig a rozmaringos cukkinit. Minden réteget sózz és borsozz, a végén pedig locsold meg az egészet a megmaradt olajjal. Alufóliával letakarva süsd 30 percig, majd pirítsd meg a tetejét.
- A lilahagymát apróra vágjuk - Simára keverjük a hozzávalókat,fűszerezzük
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűÖsszekeverem a masszát (nem kell pépesre) és vagy folpackba (aminek mindkét végét szorosan elkötöm),, vagy (egyszerűbb módon) zacskókba adagolom (amit pedig feltekerek, mintha gur...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesTekercseljünk: 1. Először készítsük el a tölteléket. Ehhez a zöldségeket szeleteljük/reszeljük szép vékonyra. (Én a konyhai robotgépemet használtam.) Majd 1 ek. kókuszzsíron futta...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa finomra vagott hagymat uvegesre piritom pici olajon,raszorom a bulgurt at piritom es fel ontottem kb 4dl forrasban levo vizzel,bele az etelizesito...kb 5-8 percig fozogettem,kava...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű