http://gasztro.kabocaweb.hu/pogacsak-sos-rudak/a-tokeletes-sajtos-rud
Az áttört túrót elkeverem a cukorral, búzadarával, citromhéjjal, vaníliás cukorral, tojások sárgájával és a mazsolával. A felvert tojásfehérjét óvatosan forgatom bele. A megkelt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Kb. 1 dl langyos tejben elkeverek 1 evőkanál cukrot és belemorzsolom az élesztőt, felfuttatom (kb. 10 perc). 2. A lisztben elkeverem a többi cukrot, vaníliás cukrot, a sót és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: 1. Az élesztőt felfuttatjuk a teáskanálnyi cukorral elkevert langyos tejben, majd a többi hozzávalóval együtt lágy tésztát gyúrunk, dagasztunk, majd a tésztát 20 pe...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesEzekből a hozzávalókból kenyértésztát dagasztunk. Kiolajozott kelesztő tálba 20 percet pihentetjük, majd még egyszer átgyúrjuk a tésztánkat, aztán újra 20 perc pihenés következik...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű