-1 kg karaj
-1 tejfől
-fokhagyma
-25 dkg zöldbab
-15 dkg sajt
-újhagyma
-só,bors,p.paprika
-15 dkg burgonya
hús+vaj--elősütöm.
Tepsibe:párolt zöldbab+hagyma+fűszer.
fokhagyma+tejfől--húsra öntöm.
Burgonyát pírítom.
A liszteket egy tálba tesszük, hozzáadjuk a sütőport, cukrot, sót, őrölt borsot és összekeverjük, közepébe tesszük a tojást, majd fokozatosan a tejet is, és jó sima csomómentes tés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsikemellhez A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk és megsózzuk. Lisztben megforgatjuk, és egy kevés olajon vagy vajon megsütjük a hússzeleteket. A gombát felszeleteljük és megpár...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KönnyűElőző este a babot, a gerslit és a húsokat hideg vízbe beáztatjuk. Én kacsasütőben szoktam megcsinálni /de lehet római tálban is, amit ugyanúgy, mint a húsokat, legalább 4 órát...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Közepes