Kacsacomb / kacsamell
Fűszerkeverék
Só, borsikafű
Citromfű
Kakukkfű
Narancskarikák
Húst beirdalni, fűszerkeverékkel bekenni, fűszerekkel óvatosan megszórni.
200 C, 50 perc fedve
Félídőben rá a narancskarikák.
Lehet mellé bacont, füstölt császárszalonnát, nagyra vágott kacsahájat tenni, a végén vörösborral fedés nélkül kb. 10 perc.
A zsírt le kell merni a bor előtt
- A csirkemellt apró darabokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk és hozzá adjuk a fokhagyma kinyomóval kinyomott fokhagymát. - A befűszerezett csirkét összekeverjük a tejföllel, sajttal...
Elkészítési idő: 1,5-2 Nehézség: KözepesAhogy készítettem : A csirkemell filéket megnyitjuk,kettéhajtjuk és kiklopfoljuk . Sózzuk,borsozzuk. Lecsót készítünk ,hagyományos módon. Amint elkészült, az egyik részét félre...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA kívánt mennyiségű csicseriborsót áztasd be egy éjszakára annyi vízbe, ami bőven ellepi! A vízzel úgy számolj, hogy a csicseriborsó kb. a duplájára fog dagadni. 2. Másnap fedő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymákat minimális kókuszolajon megpirítjuk, hozzáadjuk a húst, a túrót, a fűszereket és jól összegyúrjuk. Vizes kézzel apró kis golyócskákat formálunk belőle, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű