75 dkg sárgarépa
2 ek. balzsamecet
1 ek mogyoróvaj
1/2 citrom leve
1 tk. gyömbér
1 ek olivaolaj
A répát lereszeltem, a többieket összekevertem és serpenyőben összemelegítettem, majd hozzájuk adtam a répát. Langyosan a legjobb!
Die Kritharaki (griechische Nudeln) nach Packungsangabe (ca. 10-12 Minuten) kochen. Dann abgießen, kalt abschrecken und abkühlen lassen. In der Zwischenzeit die Paprikaschoten p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBesamel mártást készítünk: 2 dkg vajon megpirítunk 2 evőkanál lisztet, felengedjük 2 dl hideg tejjel és állandóan kevergetve sűrű mártássá forraljuk. Ha kihűlt ízlés szerinti menn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgarépát lereszeljük, hozzáadjuk a leszűrt tonhalat, a kukoricát és a közepesen apróra vágott salátát.. Sózzuk, borsozzuk. Pirítóssal tálaljuk.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet a tejszínnel és a tojás fehérjével aprítógépben pépesítjük. A húspépbe keverjük a felkockázott paprikát, az apróra vágott petrezselyemzöldet, a sót, borsot és a fokh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű