- 7 db oldalas
- 1 csomag barbecue száraz pác
- 2 evőkanál mustár
- 2 dl barbecue kenőpác
A barbecue sütőt felfűtöm.
Az oldalas szeleteket megkenem a mustárral, és beledörzsölöm a BBQ száraz pácot, majd a rácsra helyezem.
3-4 órán keresztül 95-110 fokon sütöm, közben többször megkenem a kenőpáccal.
Ha megpuhult kiveszem a vizes edényt a rács alól, és kissé meggrillezem.
A lencsét egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap sós vízben a babérlevéllel együtt puhára főzzük. Leszűrjük, de a főzőléből egy pohárnyit félreteszünk. Amíg fő a lencse egy száraz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA céklát nyersen hámozzuk meg. Ezt érdemes gumikesztyűben tenni, különben jól megfogja a kezünket. Vágjuk 1,5x1,5 cm-es kockákra és rendezzük egy tűzálló tálba. Locsoljuk meg olíva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egészet összedolgozom, kidagasztom. 2 órát pihentetem Fél cm vékonyra nyújtom, 3 részre elosztom a megdinsztelt káposztát és háromszor félóránként kinyújtva a tésztát 3 részle...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KönnyűA zsemlék elkészítése: A tejben elkeverünk 1 teáskanál cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt, összekeverjük, de nem futtatjuk fel. Egy tálba szitáljuk a lisztet, összekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű