menu

Családireceptkönyv.hu

Gyümölcs leves


Írta:

Elk. idő: 5 perc
Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Bármilyen gyümölcs vegyesen úgy fél kilónyi
1 kis doboz tejföl,
1 l tej,
cukor vagy édesítő
pici fahéj

Elkészítés:


A gyümölcsöt, ha fagyasztott, akkor csak beteszem szűrőbe,és éppen addig tartom a hideg víz alá, amíg a szemek szétválnak.
Beteszem egy nagyobb fedeles tálba, ráöntök egy kis doboz tejfölt, összekeverem, és beteszem a hűtőbe 1-2 órára.
Utána kiveszem, felöntöm tejjel, édesítem ízlés szerint, teszek bele kis fahéjat. Összekeverem, és kész.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Almás-habos kréme
Almás-habos kréme

Elkészítése: A tészta alapanyagait összeállítjuk és 3 cipóba osztjuk. Kinyújtjuk 3 lapba és világosra sütjük tepsi hátulján. A pudingport felfőzzük a tejben, majd hagyjuk hűlni. 2...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Banános keksz
Banános keksz

Először előmelegítjük a sütőt úgy 180-190°C-ra. 2. Előkészítünk egy kisebb serpenyőt a sütéshez, amelyet sütőpapírral terítünk ki. 3. Egy nagyobb edényben szétnyomunk 2 banánt, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: eva szucs
pudingban sült palacsinta
pudingban sült palacsinta

A palacsintához valókat összekeverjük, kisütjük, megtöltjük kakaóval és fahéjjal, majd feltekerjük (készíthetjük túróval vagy lekvárral is). A tejjel és a cukorral megfőzzük a pud...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar EREDETI SZARVASI KOLBÁSZ !„kerasztapa módra”
EREDETI SZARVASI KOLBÁSZ !„kerasztapa módra”

ALAPANYAGOK: 30 kg húshoz 10 m vékonybél 17 m vastagbél 15 kanál só 1 kg édes paprika 70 dkg erős paprika 12 dkg köménymag 10 fej f...

Elkészítési idő: sok idő
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk