1 doboz konzerv csicseriborsó (lecsöpögtetve)
2 evőkanál szezámolaj
2 gerezd fokhagyma
fél citrom leve
só
őrölt színes bors
1-2 evőkanál sűrű tejszín (ez nem muszáj bele)
Turmixba pakolunk minden hozzávalót, és krémes állagúra
keverjük.
Mártogatósnak, pirítóshoz, előételnek vagy húsok
mellé kiváló étel. Magas fehérjetartalmú.
Bécsi tök EM 220 C 220 C -> 30 perc 200 C -> 30 perc 160 C -> 20-30 perc Kanadai tök Majdnem úgy, mint a bécsi
Elkészítési idő: 80-90 perc Nehézség: NehézRázzuk össze, és már használható.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjük össze az összetevőket, a lisztet, az olajat, sót és a cukrot. A langyos vízbe morzsoljuk bele az élesztőt és adagoljuk lassan a tésztához és dagasszuk össze. Hagyjuk a tés...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA palacsinta hozzávalóit összekeverjük, a szokásosnál sűrűbb legyen, majd a palacsintákat kisütjük. A csirkemellet apró darabokra felszeljük, egy kevés olajon megpirítjuk, sóval...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű