3 szelet pirítós
4 szelet sonka
40 dkg sülcsirkemell
40 dkg saláta (ízlés szerinti)
1 evőkanál friss koriander
1 evőkanál friss petrezselyemzöld
2 főtt tojás
10 dkg reszelt parmezán
5 evőkanál majonéz
A húst és a pirítóst felszeleteljük, egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a salátát, a zöld fűszereket, majd a felvagdosott tojást is. A sonkát felszeleteljük, kevés olajban megpirítjuk, majd lecsöpögtetjük az olajat és hozzákeverjük. A parmezánt belekeverjük a majonézbe és eloszlatjuk a salátán. Óvatosan összekeverjük, hogy ne törjön össze a tojás. Lehűtve tálaljuk.
--A paprikát megmossuk, leszárogatjuk és kicsumázzuk. - Ezután vékonyan fölszeleteljük. Ha sok van belőle, uborkagyalun is lekarikázhatjuk -Az ecetet a sóval meg a cukorral a ví...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűAz összes alapanyagot elektromos aprítóba tesszük és finomra vágjuk. Sóval és borssal ízesítjük.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA krumplit megpucoljuk, kisebb darabokra vágjuk, sós vízben megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. Az almát meghámozzuk, magházát eltávolítjuk. A gyümölcshúst és a sajtot a krumpliv...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában megfőzzük, karikára vágjuk a lila hagymával együtt és ecetes, cukros vízben állni hagyjuk. A tojásokat keményre főzzük, felkarikázzuk, majd elkészítjük az öntet...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű