25 dkg főtt vagy sült csirkehús, 2 tk mustár, 2 db csemegeuborka, 3 ek majonéz, só, bors.
Az összes alapanyagot elektromos aprítóba tesszük és finomra vágjuk. Sóval és borssal ízesítjük.
A padlizsánt és a paprikát sütőpapírral leterített tepsire tesszük és 200 fokra előmelegített sütőben megsütjük. A padlizsánt 40, a paprikát kb. 30 percig, amíg a héja megfeketedi...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűOlívaolajon üvegesre párolom az aprított hagymát. Rádobom a felkockázott cukkinit, öntök rá fél dl vizet, majd fűszerezem. Összekeverem és lefedve hagyom párolódni 5 percig. Ezután...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKRÉMSAJT: Egy edénybe rakok tészta szűrőt, ebbe tiszta konyharuhát. Rakok bele 330 gr tejfölt, ebbe beleforgatok 25 gr joghurtot (Én saját magam által készítettem használok, de...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. Moss meg alaposan a paradicsomokat, majd vágd apró kockákra. Ha kisebb paradicsomokat használsz, félbe vagy negyedbe is vágod őket. 2. A friss bazsalikom leveleket mosd m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű