1 kg gomba (4-5 közepes gomba)
3 tk kakukkfű (2-3 ág)
2 tk petrezselyem
2 dl habtejszín
1 fej vöröshagyma (fél is elég, kevesebb gombánál)
3-4 gerezd foghagyma (1 gerezd)
só
bors
3 dkg liszt, vaj (elhagyható)
2 evőkanál olaj
Vajon megdinsztelem a hagymát, foghagymát, majd hozzáadom a gombát, ha szükséges hozzá adok még egy kis vajat, nem sózom még meg, nehogy elfőjje a levét, és túl összefonnyadjon, borsot, kakukkfüvet hozzáadom, hogy átvegye az aromáját, és letakarom. Ha kész besűrítem tejszínnel, sózom. A petrezselyem elhagyható.
A töltelékhez összekeverjük a túrót, sót, a kaprot, a tojást. Ha nem elég vékonyak a szeletek (kb. 0,5 cm), akkor kiklopfoljuk őket, és a szelet hozzánk közel eső végére helyezzük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kokusztejet elkezdem felforrositani, Amikor meg csak langyos, kiveszek belole 2dl-t es elkeverem benne az eritritet, a vaniliat, a sot es a 2 tojassargajat. Ezt visszaontom az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépésben kiméred a vizet és felteszed a tűzre.Beleaprítod a chili paprikákat. Hozzáadod a cukrot a fokhagymát az ecetet és a sót. Amikor jól összeforraltad akkor pedig elkev...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű