Főzni nem volt időm, csak gyors vacsit dobtam össze.
A savanyúság receptje: 10 l víz, 1 l 20%-os ecet, 2kg cukor, 0,5kg só, 3 dkg natrium benzonat, 3 dkg borkénpor, 2 marék feketebors, 1 marék babérlevél, 3-4 szál torma. A levet hidegen keverem össze.
Főzni nem volt időm, csak gyors vacsit dobtam össze.
A savanyúság receptje: 10 l víz, 1 l 20%-os ecet, 2kg cukor, 0,5kg só, 3 dkg natrium benzonat, 3 dkg borkénpor, 2 marék feketebors, 1 marék babérlevél, 3-4 szál torma. A levet hidegen keverem össze.
Eladásra,akár műanyag kis hordókba is ! (annak a receptje)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszetevőket hidegen összekeverni. Fűszereket az üveg aljára rakni. Hűtőben tárolva!
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat megtisztítjuk és felszeleteljük, majd lesózzuk és hagyjuk 2 órát állni. Felforralunk 1 liter vizet és hagyjuk kihűlni, majd belekeverjük az ecetet, a cukrot, a korri...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű