2 dl majonéz
2 EK porcukor
1 EK fehérbor
2 dl tejföl/joghurt/kefír
2 EK savanyúságlé (pl. csemege uborka leve)
A majonézhez először a porcukrot keverjük hozzá kézi mixerrel. Utána jöhetnek a folyékony hozzávalók.
A kész tartármártást utánízesíthetjük porcukorral, sóval, borssal és mustárral.
Először a majonézt a paradicsommártással és a chiliporral keverjük egybe, majd a finomra vágott hagymát és paprikát is forgassuk bele, utána a Worcestershire- és a Tabasco-szószt i...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meggybefőtt levét felteszem melegedni,majd belerakom a cukrot,fahéjat és összeforralom. A tejfölben jól elkeverem az 2 evőkanál lisztet,kevés meggylét teszek a forró megyléből b...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűEgy közepes lábasban olajat hevítünk, rászórjuk a lisztet, és csomómentesre keverjük, illetve még kb. 1 percig pirítjuk. Rátesszük a piros paprikát, elkeverjük- Apránként elkezdjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz