3 öklömnyi vöröshagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, só, bors, 1 kk. mustár, vegeta, kakukkfű, húsleves
A vöröshagymát, és a fokhagymát puhára pároljuk, sózzuk, borsozzuk, mustárral, kakukkfűvel, vegetával ízesítjük, majd felengedjük 1 l húslevessel felforraljuk.
Pirítóssal tálaljuk. Ízlés szerint turmixolhatjuk.
Melegítsük olajat egy nagy lábasban, majd pirítsuk meg rajta a fokhagymát. Pucoljuk meg zöldségeket, kockázzuk, tegyük bele a lábasba, majd öntsük fel a zöldséglevessel és a tejjel...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA szárnyakat lábosba tesszük, és felöntjük hideg vízzel, majd közepes lángon melegíteni kezdjük. Közben megpucoljuk a zöldségeket, és egyforma méretűre feldaraboljuk az összeset....
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA wakamet beáztatjuk 3-4 percre, a kombut kb 20 percig állni hagyom vízben.A tofut felkockázom. A snidlinget, petrezselymet aprítom. A póréhagymát ovális szeletekre vágom.A vizet f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tököt megmossuk, lehámozzuk, kimagozzuk és a húsát kis kockákra vágjuk. A hagymát és a gyömbért is megtisztítjuk, felaprítjuk. Egy nagy vastag aljú fazékban felhevítjük a kókusz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű