12 db. szeletelt sajt,10 dkg reszelt sajt,10 dkg sajtkrém,10 dkg vaj, 9 szelet gépsonka, 5 tojás, 1 kiskanál mustár, só, fehér bors, petrezselyem levél
Sütőpapírral bélelt tepsibe raktam a szeletelt sajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a reszelt sajttal és 2 percre meleg sütőbe tettem, épp csak, hogy kissé összeolvadjon. Míg lehűlt, a megfőtt tojásfehérjét felapróztam, összekevertem a sajtkrémmel, a petrezselyemmel , sóval, borssal ízesítettem, majd rákentem a sajtra és befedtem a sonkaszeletekkel. A tojássárgáját kikavartam a vajjal , a kiskanál mustárral , sóval, majd a sonkára kentem. Szorosan feltekertem , fóliába csomagoltam és lehűtöttem. Éles késsel szeleteltem.
Sütőpapírral bélelt tepsibe raktam a szeletelt sajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a reszelt sajttal és 2 percre meleg sütőbe tettem, épp csak, hogy kissé összeolvadj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA lencsét 1 éjszakára (de legalább 2-3 órára) hideg vízbe áztatjuk. Ezután leszűrjük, friss vízben feltesszük főni. Sót, egész borsot, babért, egy fej hagymát adunk hozzá és puhára...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKonyhai robotgéppel (vagy kézi uborka gyalun) vékony szeletekre vágjuk a zöldségeket, amit egy jól zárható üvegbe teszünk és lesózzuk. Hagyjuk félórát pihenni. majd ekkor belete...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Ezeket egyberakjuk és összekeverjük. 1 pohár majonézbe 2 evőkanál citromlét, kevés sót és borsot keverünk, majd ráöntjük a salátára, és jól összeforgatjuk. 2. Egy órára bete...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű