menu

Családireceptkönyv.hu

Csirkecomb savanyúkáposzta ágyon


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 6 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1/2 kg savanyú káposzta

//// én 1 kg használtam //

-6 darab felsö csirkecomb

/// én több combbal készitettem ///

-1,5 dl sör /

// mivel több combot és káposztát használta ezért 3 dl sört öntöttem rá //

-só,frissen őrölt bors

-olaj a tál kikenésére

-én még a káposztába kevertem 1/2 csésze rizset is /// ez elhagyható aki nem szereti /

Elkészítés:


-jól megmossuk a combokat

-sóval és borssal befüszerezzük,igy hagyjuk állni

-egy jénait kiolajozunk az aljára fektetjük a jól kifacsart káposztát // én még bele kevertem 1/2 csésze rizset is /

-erre tesszük a combokat ,

-a húsra öntjük a sört /// s mivel én rizset is tettem 1/2 pohár vizet is aláöntöttem ///,majd alufóliával letakarjuk és előmelegitett sütőben 60 percig a sütőbe rakjuk

-a foliát eltávolitjuk és még piritjuk amig szép piros nem lesz

Csirkecomb savanyúkáposzta ágyon

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Fánk - 20 adag (GM)
Fánk - 20 adag (GM)

Az élesztőt a meglangyosított tejbe keverjük a cukorral és langyos helyre téve felfuttatjuk. A többi hozzávalót egy tálba tesszük és a felfuttatott tejet lassan hozzáadagolva, csom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Lecsós burgonya tükörtojással
Lecsós burgonya tükörtojással

1 kg burgonyát meghámozunk, megmossuk, karikára vágjuk, és sós vízben félpuhára főzünk. Közben 3 dkg apróra vágott füstölt szalonna zsírján megpirítunk egy középnagyságú, kockára...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Krumplis pogácsa
Krumplis pogácsa

Közepes méretű burgonyákat/itt 5db/megfőzzük. Egy tálban összenyomkodjuk,adunk hozzá egy tojást, sózzuk, és annyi lisztet adunk hozzá amennyit felvesz. Olajban gyorsan kisütjük,...

Elkészítési idő: 30perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Kolbászos hagymás bab
Kolbászos hagymás bab

A szalonnát vékony, apró csíkokra vágjuk bőröstől, nehogy nagyon szétfőjön. A vöröshagymát vékony cikkekre felszeleteljük. A szalonna zsírját az olajon kisütjük lassan, hogy a szal...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk