--80 dkg csirkemellfilé
--4 evőkanál ketchup
--.3 ek mustár
- 25 dkg sajt.
-- 4 gerezd fokhagyma
.-- só ízlés szerint
.-- 5 ek napraforgóolaj
-- 1 kávéskanál oregánó
--A ketchupot és a mustárt összekeverjük az oregánóval, zúzott fokhagymával, sóval és olajjal.
-. A csirkemell filéket felszeleteljük, beletesszük a fűszeres pácba, majd összeforgatjuk. 25-30 percig hagyjuk pácolódni.
. Közepes méretű tepsit olajjal kikenünk.
- A pácolt húst belefektetjük, majd megszórjuk reszelt sajttal.( Én fele húsra szórtam felére nem mert nem mindenki szereti a sajtos ételeket )
4. Alufóliával lefedjük, majd előmelegített sütőben 40 percig sütjük. A fólia eltávolítása után még 15 percre visszarakjuk a sütőbe.
Amikor kész a tepsit kivesszük a sütőből és a fokhagymás húst tetszés szerinti körettel azonnal tálaljuk
A vékony hús szeleteket kiklopfolom,sózom borsozom . A burgonyát az apró lukú reszelőn lereszelem,besózom és amikor levet ereszt kinyomkodom.Ezután hozzáadom a lisztet, és a tojás...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet jól megmosom és tetszés szerint felaprítom, sózom, borsozom és félre teszem. A hagymát vékony csíkokra vágom és kevés zsiradékon megfonnyasztom, ezután jöhet rá a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet nagyobb szeletekre vágjuk és átkenjük a fűszerekkel, majd kiolajozott hőálló edénybe halmozzuk. A megtisztított burgonyát ráreszeljük és hozzáadjuk az apróra szelete...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű. A csirkemellet megtisztítjuk a szokásos módon, majd kisebb kockákra vágjuk. 2. Ezután késes aprítóban a fűszerekkel együtt pépesítjük. Erősebb botmixerrel is dolgozhatunk a tö...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz