- 6-8 csirkecomb
-1 -2 sárgarépa
-1 fejtettbab konzerv
-10 dkg tarhonya ( csipetke )
-1 nagyobb vöröshagyma
--2 gerezd fokhagyma
- medvehagyma
--só
-őrölt bors
-pirospaprika
-zsír
Egy kevés zsíron megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát. ,karikára vágott sárgarépát Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, . Megszórjuk
pirospaprikával, és beletesszük a csirkecombokat
-A húst a zsiradékon egy kicsit átforgatjuk, sóval, őrölt borssal ízesítjük. Kevés vizet öntünk hozzá, és fedő alatt puhára pároljuk.+a tarhonyával ( csipetke ) együtt
k Amikor minden puhára főtt, adjuk hozzá a leszűrt babot + az apróra vágott medvehagymát , ... a gulyást készre forraljuk.
A csirkemellet felszeletelem, sóval és borssal fűszerezem. A tejfölbe egy gerezd fokhagymát reszelek és bekenem vele a csirkemelleket, majd legalább fél órára hűtőbe teszem az egés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHagymát aprítod, megdinszteled, hozzá megy a reszelt/nyomott fokhagyma majd a fűszerpaprika. Össze rottyan majd bele jön a felkockázott hús, annyi víz, hogy ellepje. Ha meg főtt a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűÁllítsd a sütőt 200 C fokra. Keverd össze a mézet, mustárt, olajat és a sót, borsot. Forgasd a pácba a csirke darabokat. Törd apróra a a kukoricapelyhet. Szedd le a húsról a fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A szárnyakat megmossuk, majd egy tálba tesszük és átkenjük olívaolajjal, megsózzuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a liszttel és a fűszerekkel és egyenként beleforgatj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű